pp ELVET electronic osnovan je februara 1998. god. Sa samo tri stalno zaposljena radnika nailazilo se na pocetnicke na uspone i padove. Malo vise uspona nego padova, doprinelo je da se odrzi u tom burnom moru i ne potone. Poslovna orjentacija predizeca u tom periodu je bila prodaja elektronskih komponenti i satelitskih sistema. Na ovoj lokaciji u ulici Save Kovacevica, na svega 20m2, nalazili smo se od 1998-2000 god. Tek onda su se stekli uslovi za prosirenje i promenu lokacije.

Prosirenjem prodajnog i poslovnog prostora, omogucilo je i povecanje i artikla i usluga, tako da se u nasem programu naslo mesta i za proizvodnju elektronskih sklopova i uredjaja, servis i montaza satelitskih sistema i povecanjem prodajnog asortimana. ELVET electronic d.o.o. je postao direktni uvoznik i distributer madarske firme Somoqui elektronik cija je poslovna orjentacija zvucnici i ozvucenje za automobile. Na ovoj lokaciji u T.C. "Gusevica" u ulici Nikole Pasica, na povrsini od 36m2, nalazili smo se od 2000-2003. godine.

ELVET d.o.o. danas se nalazi u strogom centru Pirota, na povrsini od 120 m2, sa sedam stalno zaposljenih radnika. Postali smo ovlasceni servis Tehnikom-a iz Niša i HCP iz Kruševca za fiskalne kase, postigli smo znacajne rezultate na polju video nadzora i alarmne zastite, u našim prostorijama pored prodajnog prostora otvoren je servis raznovrsnih elektronskih uradjaja. Od uvoznog programa izdvojili bi smo solarne panele, kontrolere, invertore i štedljive sijalice na 12V.

Vas ELVET electronic d.o.o.